O le Vaega o le Fa'a'ele'ele o le Ea

1. O leta'ele eae faia i se atigipusa, se faitoto'a uamea, afa'amama maualuga, se fa'a'a'u, se pusa tufatufa, ma se fa'asu'u.

2. O le ipu pito i lalo o le taele ea e faia i le ipu uamea punou ma uelo, ma o le pito i luga o se ata vali papae susu.
3. O le tino pusa o loʻo faia i se pusa uʻamea malulu malulu maualuga, ma o le pito i luga o le eletise eletise, e matagofie ma matagofie.O le ipu pito i totonu o loʻo faia i le ipu uʻamea uʻamea mo le ofuina o le teteʻe ma e faigofie ona mama.
4. O mea autu ma fua o le kapeneta e mafai ona faʻapipiʻiina e tusa ai ma manaoga o tagata faatau.
5. Le matafaioi a le ea taele:

O le potu ta'ele ea o meafaigaluega fa'amamā talafeagai mo tagata faigaluega e ulufale atu i lepotu mamama faleaoga e leai se pefu.E malosi le fa'aogaina ma e mafai ona fa'aoga i potu mama uma ma la'au mama.A ulufale le aufaigaluega i totonu o le faleaoga, e tatau ona latou pasia lenei meafaigaluega ma faʻaoga malosi le ea mama., O le pusi faʻafefeteina e faʻafefe i luga o le tagata mai itu uma, lelei ma vave aveese le pefu, lauulu, dandruff, ma isi lapisi faʻapipiʻi i lavalava.E mafai ona faʻaitiitia ai faʻafitauli faʻaleagaina e mafua mai i tagata e ulu atu ma o ese mai le potu mama.O faitotoʻa e lua o le potu taʻele ea o loʻo fesoʻotaʻi faʻaeletoroni, lea e mafai ona faʻaluaina o se potu ea e puipuia ai le faʻaleagaina o fafo ma le ea le mama mai le ulufale atu i le nofoaga mama.Taofi le aufaigaluega mai le aumaia o lauulu, pefu, ma siama i totonu o le mafutaga faaleaoaoga, faʻafeiloaʻi tulaga faʻamamāina e aunoa ma se pefu o fale faigaluega, ma gaosia oloa maualuga.

QQ截图20210929163312


Taimi meli: Sep-29-2021