Fa'asinoga Tulaga O Le Fua Faatatau o Suiga Ea Ise Potu Mama

1. I lepotu mamatulaga faataatitia o atunuu eseese, o le fesuiaiga o le ea i totonu o se potu mama tafe le tutusa o le tulaga tutusa e le tutusa.

O le "Code for Design of Clean Workshops" a lo tatou atunuu (GB 50073-2001) o loʻo faʻamaonia manino ai le suiga o le ea e manaʻomia mo le faʻatusatusaina o le sapalai o le ea mama i potu mama e le faʻatasi i tulaga eseese.E le gata i lea, o tulaga faʻava-o-malo mo fale suʻesuʻe manu siosiomaga ma nofoaga (GB14925-2001) faʻatonuina 8 ~ 10 taimi / h i enironment masani;10 ~ 20 taimi / h i le siosiomaga pa puipui;20 ~ 50 taimi / h i totonu o le siosiomaga tuufua.

2. O le vevela ma le susū fa'atatau

O le vevela ma le susū vavalalata i totonu o le potu mama (eria) e tatau ona fetaui ma le gaosiga o vailaʻau.Afai e leai ni manaʻoga faʻapitoa, e tatau ona pulea le vevela ile 18 ~ 26 ℃, ma e tatau ona pulea le vevela ile 45% ~ 65%.

信截图_20220221134614

3. Omiga eseese

(1) O le potu mama e tatau ona tausia se faʻatonuga faʻapitoa, lea e mafai ona ausia e ala i le faʻatagaina o le maualuga o le ea e sili atu nai lo le maualuga o le ea, ma e tatau ona i ai se masini e faʻaalia ai le eseesega o le mamafa.

(2) O le eseesega o le mamafa o le mamafa i le va o potu lata ane i tulaga mama o le ea eseese e tatau ona sili atu i le 5Pa, o le mamafa o le mamafa i le va o le potu mama (eria) ma le siosiomaga i fafo e tatau ona sili atu nai lo le 10Pa, ma e tatau ona i ai se masini e faʻaalia ai le mamafa. eseesega.

(3) O se aofaiga tele o le pefu, mea leaga, olefinic ma mea pāpā faʻapea foʻi ma vailaʻau faʻamaʻi malosi faʻamaʻi penicillin ma nisi vailaʻau faʻamaʻi e gaosia i le gaosiga.O le potu ta'otoga po'o le vaega o lo'o i ai le fa'agasologa o le gaosiga o meaola e manatu e i ai ni a'afiaga fa'ama'i, e tatau ona fa'atumauina se fa'aletonu le lelei mai le potu fa'atasi.

4. Ole ea fou

E tatau ona tausia se aofaiga o le ea fou i totonu o le potu mama, ma o lona tau e tatau ona ave le maualuga o mea nei:

(1) 10% ~ 30% o le aofaʻi o le aofaʻi o le ea i totonu o le potu mama e le faʻatasi, poʻo le 2% i le 4% o le aofaʻi o le aofaʻi o le ea o le tasi auala tafe mama.

(2) Comepensate Ole aofa'i ole ea fou e mana'omia mo le 'ele'ele i totonu ma fa'atumauina le mamafa lelei.

(3) Ia mautinoa o le aofaʻi o le ea fou mo le tagata i le itula i totonu o le potu e le itiiti ifo i le 40 m3.


Taimi meli: Feb-21-2022