Fa'alapotopotoga Paipa I totonu o le Potu Mama

O paipa o lepotu mamae matua faigata lava, o lea e faʻatulagaina uma i ni auala natia e pei o lalo.

信截图_20220411165013

1. Tekinolosi o interlayer

(1) Interlayer faʻapitoa ile pito i luga.I lenei ituaiga o interlayer, o le koluse o le sapalai o le ea ma toe foi mai e masani lava e sili ona tele, o lea o le mea muamua e tatau ona mafaufauina i le interlayer.E masani lava, o loʻo faʻatulagaina i le pito i luga o le interlayer, ma o le paipa eletise o loʻo faʻatulagaina i lalo ifo.Pe a mafai e le pito i lalo o le interlayer ona tauaveina se mamafa faapitoa, o lefaamamama e mafai ona seti meafaigaluega fa'asuavai.

(2) Interlayer faʻapitoa i totonu o le potu.Faʻatusatusa i le interlayer faʻapitoa i le pito i luga, o lenei metotia e mafai ona faʻaitiitia ai le uaea ma le maualuga o le interlayer, ma e mafai ona faʻasaoina le ala o le ea toe foʻi e toe foʻi i le pito i luga e manaʻomia e le faʻaoga faʻapitoa.O le tufatufaina atu o le eletise o masini eletise toe faafoi e mafai foi ona seti i le alalaupapa pito i lalo, ma o le auala pito i luga o se potu mama i luga o le fola e tasi e mafai ona faʻaaogaina faʻatasi e pei o le alalaupapa pito i luga.

2. Auala fa'apitoa (puipui)

O paipa fa'alava i luga ma pito i lalo interlayers e masani lava ona liua i paipa tu'usa'o ma le avanoa natia o lo'o i ai laina paipa i luga o le ala tekonolosi.O le auala faʻapitoa e mafai foi ona tuʻuina nisi meafaigaluega fesoasoani e le talafeagai e tuʻu i totonu o potu mama ma e mafai foʻi ona faʻaaogaina e avea o se paipa ea faʻafoʻi lautele poʻo se pusa faʻamalosi, ma o nisi e mafai ona faʻapipiʻiina i se faʻamalo moli.

O le tele o lenei ituaiga tekinolosi auala (puipui) e faʻaaogaina le vaeluaga malamalama, o lea pe a faʻafetaui le faagasologa, e mafai foi ona faigofie ona fetuunai.

3. Tekinolosi o le au

Afai o le alavai faʻapitoa (puipui) e masani ona le sopoia le fola, o le faʻaoga faʻapitoa i se isi itu, ma e masani lava o se vaega o le fausaga o le fale ma tumau.

Le au faʻapitoa faʻafesoʻotaʻi fola.A maeʻa le faʻapipiʻiina o le paipa i totonu, o mea e iai le faʻatapulaʻaina o le afi e maualuga atu nai lo le fola e tatau ona faʻaaogaina e faʻamaufaʻailogaina ai faʻamau, e puipuia ai le afi.O le galuega faʻaleleia e tatau ona faʻatinoina i luga o laulau, ma o le faitotoa o le asiasiga e tatau ona faʻapipiʻiina i se faitotoa afi.

Pe interlayer faʻapitoa, auala faʻapitoa, poʻo le faʻainisinia, pe a tuʻu saʻo e pei o le ea, e tatau ona togafitia lona pito i totonu e tusa ai ma manaʻoga o totonu o le potu mama.


Taimi meli: Apr-11-2022