Fa'avasegaina o Fa'amalama Fa'aliliuga o potu mama

O lefaamalama fesiitaigaose masini orifice e fa'aoga e poloka ai le tafe o le ea pe a fesiita'i mea i totonu ma fafopotu mamapo'o le va o potu mama, e puipuia ai le fa'aleagaina mai le sosolo i le felauaiga o mea.E masani ona vaevaeina i vaega nei:

QQ截图202111112164509
1. Ituaiga masini
O le faʻamalama faʻafeiloaʻi e lua fusi i totonu ma fafo, ma o loʻo i ai se faʻaogaina masini i le va o latou.A matala lenei ituaiga o faʻamalama faʻafeiloaʻi, o le a aumaia e le ea leaga i totonu o le potu mama.
2. Ituaiga Airlock (ituaiga mama) faamalama
O loʻo i ai se ea mama mama i le va o faʻamalama faʻafeiloaʻi, o se ili ma se faʻamama maualuga e faʻapipiʻi i totonu o le faamalama fesiitaiga.E amata le ili a'o le'i tatalaina le fa'amalama e fa'ataga ai le tafe o le ea mama.
3. Fa'amamaituaiga
Mo le potu mama olaola,Lamepa UVo lo'o fa'apipi'i i totonu o le fa'amalama fa'afeiloa'i e puipuia ai siama e aumai i totonu. A uma ona tatala le fa'amalama, ua tu'u le mea.Ua tapuni le faamalama ma ua ki le moli UV.A maeʻa ni nai minute o le faʻaalia, tatala le faamalama ma ave i fafo.
4. Tapuni ituaiga manaoga
Ina ia faʻaleleia le faʻaletonu o le a aumaia e le faʻamalama faʻainisinia i totonu o le ea eleelea, i le faʻaopoopoga i le faʻamalama o le ea, e mafai foi ona faʻaogaina se ituaiga tapuni ma manaʻomia.
5. Laminar flow transfer window
O le faʻamalama faʻafefe o le laminar o se ituaiga o mea faʻaoga fesoasoani potu mama, lea e masani ona faʻaaogaina e faʻafeiloaʻi ai mea laiti i le va o potu mama ma nofoaga e le mama poʻo le va o potu mama ma tulaga eseese ma mamafa.I le tasi itu, e galue e pei o se ea.I le isi itu, o le faʻamamaina o le tagata lava ia e maua i le faagasologa o le fesiitaiga ina ia mautinoa o mea e ulu atu i totonu o le nofoaga mama e mama ma faʻaitiitia ai le faʻafefe o le koluse e mafua mai i mea.E mafai ona fetuutuunai le taimi feula e tusa ai ma le ki o le tusi lesona, e faʻateleina ai le aʻafiaga o le faʻamamaina o le tagata lava ia ma le faʻaolaina o le malosi.


Taimi meli: Nov-12-2021